Mest populære - Ofte stillede spørgsmål

Det 4-cifrede sikkerhedsnummer er et nummer, som du valgte, da du oprettede din bet365-konto. Vi beder dig om at oplyse dette, før der laves ændringer på din konto, for at sikre at vi har fat i kontoens ejer.

Hvis du ikke kan huske dit 4-cifrede sikkerhedsnummer, vil vi bede dig om at bekræfte følgende:
-Dit brugernavn
-Dit fulde navn
-Din fødselsdato
-Den første linje af din adresse og dit postnummer
-Din e-mailadresse eller telefonnummeret registreret på din konto
-Datoen og beløbet for din seneste indbetaling eller udbetaling fra din konto, eller de sidste fire cifre af den betalingsmetode du har registreret på din konto (for eksempel kreditkort, Neteller kontonummer etc).
-Et 4-cifret sikkerhedsnummer som du gerne vil have registreret på din konto.

Rediger væddemål giver dig mulighed for at tilføje, bytte eller fjerne valg på ikke-afgjorte væddemål både som før-kamp og Liveodds. Du kan også bruge funktionen til at ændre din væddemålstype til enhver tilgængelig mulighed for Flere spil. For eksempel har du muligheden for at omdanne dine ikke-afgjorte tripler til tre doubler.

Gå til vores side Rediger væddemål for flere detaljer om, hvordan man anvender funktionen Rediger væddemål og for at se samtlige regler og vilkår.

Hvis du har glemt dine login-detaljer, kan du bruge funktionen Glemt login? tilgængelig via web, mobil og tablet.

Web

For at få adgang til funktionen Glemt login? via web, vælg venligst Glemt login? i øverste højre hjørne af hjemmesiden.

Mobil og tablet

For at få adgang til funktionen Glemt login? via mobil eller tablet, vælg venligst Log ind fra øverste højre hjørne af hjemmesiden eller app'en. Du kan derefter vælge Glemt login? i nederste venstre hjørne af pop-op-vinduet.

Ved at indtaste den e-mailadresse, som er registreret på din konto, dit 4-cifrede sikkerhedsnummer og din fødselsdato, kan du lave et nyt kodeord for din konto eller få oplyst dit brugernavn.

Det 4-cifrede sikkerhedsnummer er det nummer, du valgte, da du oprettede din bet365-konto. Vi beder dig oplyse det, før der laves ændringer på din konto, for at sikre, at vi har fat i kontoindehaveren.

Hvis du ikke kan huske dit 4-cifrede sikkerhedsnummer, bedes du kontakte os og oplyse følgende:

-Dit brugernavn
-Dit fulde navn
-Din fødselsdato
-Den første linje af din adresse samt dit postnummer
-Din e-mailadresse eller telefonnummeret registreret på din konto
-Datoen og beløbet for den seneste indbetaling eller udbetaling fra din konto, eller de sidste fire cifre af den betalingsmetode du har registreret på din konto (for eksempel kreditkort, Neteller kontonummer etc.).
-Et 4-cifret sikkerhedsnummer som du gerne vil have registreret på din konto.

Hvis du har problemer med at bruge Glemt login, bedes du kontakte os på kundeservice.

Luk væddemål-funktionen giver dig mere kontrol over dine væddemål og giver dig mulighed for tilbagebetaling, før begivenheden slutter. Med denne funktion kan du lukke hele dit væddemål eller dele af det, mens du lader din resterende indsats stå.

Du behøver ikke længere at vente på, at dit væddemål når dets naturlige afgørelse. Med vores Luk væddemål-funktion har du muligheden for at følge dine valg og lukke dem, når det passer dig. Du kan oprette en regel så hele eller en del af dit væddemål lukker automatisk, hvor det udbudte Luk væddemål-beløb når en valgt værdi.

bet365 kan ikke garantere, at Luk væddemål-funktionen er tilgængelig på dit valg. Hvis Luk væddemål er tilgængelig, før begivenheden starter, og vi ikke dækker, eller stopper med at dække begivenheden som Liveodds, vil Luk væddemål ikke være tilgængelig, når begivenheden starter, eller når Liveoddsdækningen stopper. Luk væddemål er ikke tilgængelig, hvis et marked suspenderes.

Det tilbudte beløb afhænger af, hvordan dit væddemåls valg præsterer og kan være højere eller lavere end din oprindelige indsats. Dette giver dig muligheden for at garantere profit eller minimere et potentielt tab.

For yderligere detaljer omkring Luk væddemål, inklusive samtlige regler og vilkår klik her.

Touch ID giver dig mulighed for at logge ind på din bet365-app hurtigt og sikkert ved brug af dit fingeraftryk. Denne funktion er tilgængelig på Apples enheder, som er understøttet af iOS. For samtlige tekniske krav, klik venligst her eller besøg sektionen for Tekniske problemer.

For at du kan bruge Touch ID skal funktionen være slået til i din enheds indstillinger. Dette kan du gøre ved at vælge Indstillinger, Touch ID og adgangskode og følge instruktionerne på skærmen for at scanne og gemme dit fingeraftryk.

Derefter, log ind på bet365-app'en som sædvanlig, så vil du blive mødt med pop-op-beskeden Brug Touch ID for hurtigere login. Vælg Brug Touch ID i pop-op-beskeden for at slå funktionen til for næste login.

Når Touch ID er slået til, tryk på Hjem-knappen, og når dit fingeraftryk matcher, bliver du logget ind på din konto.

Hvis du beslutter, at du ikke længere vil benytte login via Touch ID, kan du slå dette fra i rullemenuen Tjenester i øverste højre hjørne af bet365-app'en.

For at bekræfte din konto skal du indtaste et gyldigt CPR-nummer i løbet af registreringen og gennemføre vores Identificeringsproces (KYC).

Identificeringsprocessen er en proces i to trin, og der findes flere hurtige og nemme muligheder til rådighed for at gennemføre den. Du kan se dem i sektionen Identificeringsproces på hjemmesiden.

Når du er logget ind, kan du få adgang til Identificeringsproces via rullemenuen Tjenester i øverste højre hjørne > Min konto > Min konto > Identificeringsproces. Hvis du er logget ind på en computer, kan du også finde sektionen her.

Hvis du har sendt dine dokumenter via indlæsningsfunktionen i sektionen Identificeringsproces på hjemmesiden, stræber vi efter at gennemgå dine dokumenter indenfor 48 timer. Når vi har gennemgået disse, får du besked via e-mail.

Du bedes være opmærksom på at alle dokumenter, der er sendt via e-mail, kan, grundet stor arbejdsmængde, tage op til 72 timer for os at gennemgå. Når vi har gennemgået disse, får du besked via e-mail.

Hvis du allerede har indsendt dine dokumenter via e-mail, kan du fremskynde bekræftelsen af din konto ved også at indlæse dine dokumenter via sektionen Identificeringsproces på hjemmesiden.

Når du er logget ind, kan du finde sektionerne Identificeringsproces via rullemenuen Tjenester i øverste højre hjørne > Min konto > Min konto > Identificeringsproces. Hvis du er logget ind på en computer, kan du alternativt finde sektionen her.

For at indbetale til din bet365-konto skal du logge ind og derefter vælge Indbetal fra menuen Tjenester i øverste højre hjørne; hvis du allerede er logget ind kan du bare klikke her. Du føres til Indbetal-sektionen på Min konto-siden. Herfra kan du vælge din ønskede betalingsmetode, tilføje de relevante betalingsoplysninger og registrere dem til din konto.

Hvis du har registreret et debit- eller kreditkort som din betalingsmetode, kan du bruge tjenesten Hurtig indbetaling, som er tilgængelig på alle enheder. Hvis du forsøger at placere et væddemål og ikke har nok midler på din konto, bliver du bedt om at indtaste dit sikkerhedsnummer for dit kort, bedre kendt som CV2 (de sidste tre cifre bag på dit kort i underskriftfeltet), og der indbetales midler til at dække væddemålet, uden du behøver at forlade kuponen og gå til indbetalingssiden.

Hvis du har problemer med at indbetale til din bet365-konto, bedes du kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at løse dem.

Du kan indbetale midler til din bet365-konto via en lang række betalingsmetoder, inklusive konto- og kreditkort, bankoverførsler, ewallet-systemer eller forudbetalte værdikuponer. For at få en komplet liste over betalingsmetoder og relateret information henvises du til sektionen Betalinger, som du finder i Hjælp-menuen. Alternativt kan du finde oplysningerne her.

I henhold til dansk lovgivning er vi pålagt at indhente informationer om dit forventede månedlige forbrug. Dette er et skøn på, hvor meget du forventer at forbruge hos bet365 hver måned. Dette er ikke en begrænsning på din konto eller en forpligtelse til at bruge det valgte beløb.

Behandlingstiden for en udbetaling fra din bet365-konto varierer afhængig af den anvendte betalingsmetode. For eksempel tager en udbetaling til konto- eller kreditkort 2-5 arbejdsdage pga. normale bankprocedurer, hvorimod en udbetaling via Skrill tager 24 timer.

Du kan se mere om tilgængelige betalingsmetoder og behandlingstider under Betalinger i sektionen Hjælp ved at vælge Betalinger i Hjælp-menuen. Alternativt kan du også finde oplysningerne her.

Ting du skal overveje, når du gør krav på en bonus, er; har du opfyldt de kvalificerende kriterier for bonussen, indtastet den rette 10-cifrede tilbudskode og/eller opfyldt det oprindelige gennemspilskrav for at udløse bonusmidlerne?

Du kan se de specifikke regler og vilkår for alle aktive bonusser på din konto via din Tilbudshistorik Denne går du til via rullemenuen Tjenester i øverste højre hjørne > Min konto > Tilbud > Tilbudshistorik. Hvis du er logget ind på en computer, kan du også finde oplysningerne her.

Alle vores kundeservicemedarbejdere modtager træning i at behandle sager vedrørende ansvarsfuldt spil og står til rådighed, hvis du har behov for at drøfte noget.

Vi tilbyder vores kunder en række muligheder som hjælp til at håndtere deres spilleaktivitet, deriblandt:

Information om bevaring af kontrol

Aktivitetsadvarsler

Selvevaluering

Indbetalingsgrænser

Afkølingsperiode

Selvudelukkelse

Forældreregulering

Hvis du ønsker at få mere at vide, eller hvis du mener, at dit spil fylder for meget i din (eller nogen andens) tilværelse, henviser vi til vores sektion om Ansvarsfuldt spil, som kan nås enten via linket nederst på denne side eller ved at klikke her.

Vi bestræber os på at afgøre væddemål så hurtigt som muligt. For nogle begivenheder er officiel bekræftelse nødvendig, før afgørelsen kan finde sted, hvilket kan forårsage mindre forsinkelser. Vi sigter efter at afgøre alle væddemål indenfor en time, efter begivenheden slutter, og Liveoddsvæddemål i løbet af begivenheden, når resultatet er tilgængeligt.

Vi har en Regel-sektion, som du har adgang til via rullemenuen Tjenester i øverste højre hjørne > Hjælp > Regler. Alternativt kan disse informationer findes her.