Sport - Ofte stillede spørgsmål

Du kan oprette en regel så hele eller en del af dit væddemål lukker automatisk, hvor det udbudte Luk væddemål-beløb når en valgt værdi ved at anvende ikonet til højre for Luk væddemål-knappen på kuponen. Reglen virker, selv når du er logget ud af din konto.

For flere detaljer og samtlige regler og vilkår, gå til vores side Luk væddemål.

Rediger væddemål giver dig mulighed for at tilføje, bytte eller fjerne valg på ikke-afgjorte væddemål både som før-kamp og Liveodds. Du kan også bruge funktionen til at ændre din væddemålstype til enhver tilgængelig mulighed for Flere spil. For eksempel har du muligheden for at omdanne dine ikke-afgjorte tripler til tre doubler.

Gå til vores side Rediger væddemål for flere detaljer og samtlige regler og vilkår.

Vores store udvalg af sportstilbud kan findes ved at gå til vores side Tilbud.

Luk væddemål-funktionen giver dig mere kontrol over dine væddemål og giver dig mulighed for tilbagebetaling, før begivenheden slutter. Med denne funktion kan du lukke hele dit væddemål eller dele af det, mens du lader din resterende indsats stå.

Du kan oprette en regel så hele eller en del af dit væddemål lukker automatisk, hvor det udbudte Luk væddemål-beløb når en valgt værdi.

For flere detaljer og samtlige regler og vilkår, gå til vores side for Luk væddemål.

Ved at anvende slideren for Luk væddemål, kan du vælge at lukke en del af dit væddemål og lade den resterende indsats stå.

Når du lukker en del af dit væddemål for første gang og Luk væddemål-beløbet er større end din indsats, vil et indsatsmærkat vises på slideren.

Mærkatet markerer den præcise position for slideren, som kræves for at lukke dit væddemål delvist til et beløb som er lig din oprindelige indsats, mens den resterende indsats forbliver aktiv.

Alternativt kan du oprette en anmodning om at lukke en del af dit væddemål automatisk, hvor det udbudte Luk væddemål-beløb når en valgt værdi. For flere detaljer og samtlige regler og vilkår, gå til vores side Luk væddemål.

For at spille på et enkelt valg:

1. Vælg en sportsgren fra navigationsmenuen
2. Vælg dit marked
3. Klik på det ønskede odds, som tilføjer valget til din kupon
4. Indtast din indsats
5. Hvis dit valg er korrekt, vælg Placér væddemål.

1. Flyt dine valg til kuponen
2. Vælg Flere spil, som kan findes under dine valg, for at se de tilgængelige spiltyper
3. Indtast din indsats i det relevante indsatsfelt for spiltypen og vælg Placér væddemål.

De viste spiltyper afhænger af antallet af valg, du har inkluderet på kuponen.

Hvis din ønskede flerspilsmulighed ikke vises, skal du bare gå til Indstillinger og opdatere dine Væddemålsmuligheder til Vis alle. Du vil muligvis skulle logge ud og derefter ind igen for at dette træder i kraft.

For at anvende tjenesten Live Billeder skal du logge ind og have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Alle kampe/begivenheder på vores hjemmeside, der har et play- eller videoikon ved siden af, vises i Live billeder.

Live Billeder kan ses på Liveodds-siden ved at anvende rullemenuen over billedet og vælge den begivenhed, du ønsker at se. Gå til Liveodds-væddemålsmulighederne under begivenheden og vælg Se for at se livestreaming (på tablet vises livestream automatisk for den valgte Liveodds-begivenhed).

På PC kan du låse din stream ved at klikke på tegnestiften, som tillader dig at fortsætte med at se din valgte stream, mens du navigerer rundt på Liveodds-siden. For at forstørre streamingen, skal du klikke på pileikonet ovenover tegnestiftikonet.

Minimumindsatsen for ethvert væddemål afgøres af oddsene på valget/valgene. Hvis din indsats er mindre end den tilladte minimumsindsats, vil din kupon indikere den mindste tilladte indsats.

Når først du har godkendt et væddemål, kan vi desværre ikke annullere det. Kunder skal sikre, at deres væddemål er korrekte. Når først væddemål er placeret og deres godkendelse bekræftet, kan de ikke annulleres.

Vi bestræber os på at afgøre væddemål så hurtigt som muligt. For nogle begivenheder kræves en officiel bekræftelse, før afgørelsen kan finde sted, hvilket kan forårsage mindre forsinkelser. Vi sigter efter at afgøre alle væddemål indenfor en time, efter begivenheden slutter, og Liveoddsvæddemål i løbet af begivenheden, når resultatet er tilgængeligt.

Du kan se vores regler for afgørelse af væddemål ved at gå til vores relevante side Regler og vælge en sportsgren efter eget valg.

Mine væddemål giver dig mulighed for at holde øje med de væddemål, som du har placeret. Der er tre sektioner:

Luk væddemål
Denne sektion viser alle væddemål, som du har placeret, og den aktuelle Luk væddemål-værdi. Du kan lukke dine væddemål fra denne sektion.

Live
Denne sektion viser alle væddemål, som du har placeret, der er i spil. Væddemål kan også lukkes fra denne sektion.

Ikke-afgjorte
Denne sektion viser alle væddemål, som du har placeret, der endnu ikke er afgjorte. Væddemål kan også lukkes fra denne sektion.

Et annulleret væddemål betyder, at din indsats refunderes. Hvis du er usikker på, hvorfor dit væddemål er blevet annulleret, kan du tjekke din væddemålsbekræftelse, som du finder under Historik. Alternativt, kan du tjekke sektionen for de relevante sportsregler.

Skulle et af dine valg ikke deltage i en begivenhed og stå som annulleret på din væddemålsbekræftelse, som du kan tjekke via din konto under Historik, gælder følgende regler:

For singler refunderes din indsats. For flere spil gælder væddemålet og afgøres på de resterende valg.

For eksempel hvis du placerer en trippel, og et valg annulleres, afgøres væddemålet på de resterende to valg som en double.

Der kan være tilfælde, hvor udbetalingen fra dit væddemål afviger en anelse fra det angivne på tidspunktet for placeringen af væddemålet. Dette kan være grundet:

Regel 4-fradrag
Et Regel 4-fradrag er en industristandard som gælder ved alle vindende væddemål, hvor en deltager trækker sig, efter væddemålet blev placeret, og før begivenheden starter. For mere information, gå venligst til vores sektion Regel 4.

Dødt løb
Et dødt løb er, når to eller flere deltagere slutter uafgjort i en begivenhed. Alle væddemål på disse deltagere afgøres i henhold til regler for dødt løb. For eksempel, hvis tre deltagere er uafgjort om førstepladsen i en begivenhed, afgøres alle væddemål på disse deltagere som vindere til en tredjedel af de fulde noterede odds.

Åbenlys fejl
Dette er, når det noterede odds eller linje, da væddemålet blev placeret, er en åbenlys fejl. Når fejlen er udbedret, rettes væddemålet i henhold til de korrekte odds. For mere information, gå venligst til vores Regler og Vilkår.

Hvis dit væddemål påvirkes af et af ovenstående scenarier, vises det på din væddemålsbekræftelse i din Historik.

bet365 har en dedikeret tjeneste for statistik og resultater, som du har adgang til via hjemmesiden på PC. Du kan anvende vores side Resultater til at søge i vores markeder ved at anvende de tilgængelige filtre.

Der er grænser for maksimale gevinster, som gælder for væddemål hos bet365 indenfor enhver periode på 24 timer, og grænsen varierer afhængigt af de forskellige sportsgrene og begivenheder, du satser på. Hvor flere spil er placeret på begivenheder med forskellige grænser for maksimumgevinster, gælder den laveste grænse.

For flere detaljer, gå til vores Regler og Vilkår.

Gå til søgefeltet øverst i hjælp; indtast det spilbegreb du søger og klik på Søg. Ethvert matchende begreb vil blive vist i Søgeresultaterne.

Et V/P-væddemål er et væddemål på to gange den valgte indsats. Dette indeholder ét væddemål på at dit valg vinder, og ét væddemål på at dit valg bliver placeret. Pladsdelen af dit væddemål afgøres i henhold til placeringsvilkårene, som opslås for begivenheden.

Asian handicap-væddemål på hele linjer afgøres mere eller mindre på samme måde som traditionelle Handicap-væddemål. Undtagelsen er, at indsatser tilbagebetales, hvis kampresultatet er uafgjort, efter Asian handicap medregnes.

Hvor væddemål placeres på Liveodds Asian handicap, vil mål, der scores før væddemålet blev placeret, ikke tælle med ved afgørelsen af væddemålet. Scoren behandles som 0-0 fra tidspunktet for placering af væddemålet. Oddsene for dit valg og udvalget af tilgængelige linjer reflekterer dette.

Asian handicap - Halve linjer

Asian handicap - Halve linjer udelukker muligheden for, at en kamp slutter uafgjort, efter Asian handicap medregnes.

Asian handicap - Splittede linjer

Indsatser på Asian handicap - Splittede linjer (Asian handicap - Kvarte linjer) deles med halvdelen af den samlede indsats på Asian handicap og halvdelen på Asian handicap - Halve linjer. For eksempler på afgørelser, gå til vores side for fodboldregler.

Regel 4-fradrag er en industristandard, hvor et fast fradrag gælder for hver 1,00 enhed i valuta, der vindes.

Når bookmakere tilbyder odds på en begivenhed, er det med henblik på, at alle deltagere deltager. Når en deltager udgår fra en begivenhed, pålægges alle væddemål, der blev placeret, før deltageren udgik, et Regel 4-fradrag for at reflektere det reducerede antal deltagere.

Størrelsen af fradraget afhænger af oddsene for den/de udgåede deltager(e) ved tidspunktet for udtrædelsen. Jo lavere odds, jo større Regel 4-fradrag.

Tjenesten Livekampvarsel er tilgængelig via bet365-app'en og holder dig opdateret med dine valgte sportsbegivenheder.

Når du har installeret bet365-app'en, bedes du sikre, at du tillader push-meddelelser på din enhed, når forespurgt, så du kan modtage varslerne.

Varsler sendes direkte til din mobilenhed, og du kan vælge hvilken type varsel, du ønsker at modtage.

For flere informationer, gå til vores side Livekampvarsel.