Indbetalinger
Udbetalinger

Betalingsmetoder

Betalingsmetoder Type Gebyr Behandlingstid Min. Maks.
Debit Card Betalingskort Gratis Øjeblikkeligt 50 99999 Detaljer
Gebyr Behandlingstid Gratis Øjeblikkeligt Min. Maks. 50 99999
Du kan foretage sikre online betalinger øjeblikkeligt ved at bruge Visa, Electron, Maestro og MasterCard debitkort. Indbetalinger gennemføres omgående, og bet365 opkræver ikke noget gebyr for denne metode.

For at overføre midler skal du klikke på Indbetal og vælge Kredit-/debitkort fra listen over tilgængelige betalingsmetoder. Indtast dine kortdetaljer, indbetalingsbeløb og klik på Foretag indbetaling. Når indbetalingen er gennemført, krediteres beløbet til din bet365-konto øjeblikkeligt.

Kortholderens navn skal matche det navn, der er registreret på din bet365-konto.

Transaktioner står på dit udtog som værende betalt til b365.

Nogle indbetalinger behandles via MasterCard SecureCode eller Verified by Visa, som er en ekstra beskyttelse, når du foretager betalinger fra dit kort. Denne kan kræve, at du indtaster et PIN-nummer eller kodeord for at godkende betalingen. Tjenesten er hurtig, nem og gratis at installere.
Debit Card Kreditkort Gratis Øjeblikkeligt 50 99999 Detaljer
Gebyr Behandlingstid Gratis Øjeblikkeligt Min. Maks. 50 99999
Du kan foretage sikre online betalinger øjeblikkeligt ved at bruge kreditkort, der er udstedt af Visa og MasterCard. Vi accepterer også forudbetalte kort udstedt af Visa og MasterCard. Du skal muligvis forhøre dig hos udbyderen, om der er nogen begrænsninger på kortet.

Indbetalinger gennemføres omgående, og bet365 tager ikke gebyr for denne betalingsmetode.

For at overføre midler skal du klikke på Indbetal og vælge Kredit-/debitkort fra listen over tilgængelige betalingsmetoder. Indtast dine kortdetaljer, indbetalingsbeløb og klik på Foretag indbetaling. Når indbetalingen er gennemført, krediteres beløbet til din bet365-konto øjeblikkeligt.

Kortholderens navn skal matche det navn, der er registreret på din bet365-konto.

Transaktioner står på dit udtog som værende betalt til b365.

Nogle indbetalinger behandles via MasterCard SecureCode eller Verified by Visa, hvilket er en ekstra beskyttelse, når du foretager betalinger fra dit kort. Denne kan kræve, at du indtaster et PIN-nummer eller kodeord for at godkende betalingen. Tjenesten er hurtig, nem og gratis at installere.
Debit Card eWallet Gratis Øjeblikkeligt 50 250000 Detaljer
Gebyr Behandlingstid Gratis Øjeblikkeligt Min. Maks. 50 250000
Skrill er en hurtig og sikker måde at finansiere din bet365-konto via en eWallet. Din eWallet kan finansieres via et kredit-/debitkort, netbank eller bankoverførsel.

Indbetalingerne sker øjeblikkeligt, og bet365 opkræver ikke nogen gebyrer for denne metode.

For at overføre midler skal du klikke på Indbetal og vælge Skrill fra listen over tilgængelige betalingsmetoder. Indtast dit indbetalingsbeløb, og klik på Foretag indbetaling. Du omdirigeres herefter til Skrill-hjemmesiden, hvor du skal logge ind på din konto og bekræfte din betaling. Når den er gennemført, krediteres din bet365-konto øjeblikkeligt.

Skrill tilbyder og en 'Husk mig'-funktion, som tillader dig at foretage online køb hurtigt og nemt, mens du holder dine personlige og finansielle informationer sikre. Når du foretager din indbetaling, kan du vælge at forblive logget ind for fremtidige indbetalinger via samme browser og enhed ved at sætte flueben i boksen 'Husk mig'. Når du vælger at forblive logget ind, skal du ikke logge ind på din Skrill-konto ved efterfølgende indbetalinger.

Alternativt kan du indbetale via Skrill 1-Tap, som gør det muligt at foretage hurtige, nemme og sikre betalinger ved at indbetale i 'ét tap' fra en hvilken som helst enhed, fremfor at skulle indtaste dine Skrill-kontooplysninger på ny for hver gang, du indbetaler. Se Skrill 1-Tap for mere information.

Navnet og e-mailadressen, som du har registreret hos Skrill, skal stemme overens med navnet og den e-mailadresse, som du har registreret på din bet365-konto.

For at oprette en Skrill-konto eller få yderligere information henviser vi til www.skrill.com
.
Debit Card eWallet Gratis Øjeblikkeligt 50 75000 Detaljer
Gebyr Behandlingstid Gratis Øjeblikkeligt Min. Maks. 50 75000
Skrill 1-Tap er en hurtig og sikker måde at overføre midler fra din Skrill eWallet i 'ét tap' fra en hvilken som helst enhed, fremfor at skulle indtaste dine Skrill-kontooplysninger på ny for hver gang du indbetaler.

Indbetalingerne sker øjeblikkeligt, og bet365 opkræver ikke nogen gebyrer for denne metode.

For at overføre midler skal du klikke på Indbetal og vælge Skrill 1-Tap fra listen over tilgængelige betalingsmetoder. Indtast dit indbetalingsbeløb, dit bet365-kodeord og klik på Foretag indbetaling. Ved din første indbetaling via 1-Tap omdirigeres du til din Skrill-konto, hvor transaktionen kan fuldføres. Du behøver ikke at logge ind på din Skrill-konto i forbindelse med efterfølgende indbetalinger.

Navnet og e-mailadressen, som du har registreret hos Skrill, skal stemme overens med det navn og den e-mailadresse, du har registreret på din bet365-konto.

For at oprette en Skrill-konto eller få yderligere information henviser vi til www.skrill.com
.

Udbetaling

Hvis du har indbetalt via Skrill 1-Tap, vil alle udbetalinger ske til din Skrill-konto. Se venligst sektionen Skrill for at få nærmere oplysninger.
Debit Card eWallet Gratis Øjeblikkeligt 100 275000 Detaljer
Gebyr Behandlingstid Gratis Øjeblikkeligt Min. Maks. 100 275000
Neteller er en hurtig og sikker måde at finansiere din bet365-konto via en eWallet ved brug af debit-/kreditkort, bankoverførsel samt adskillige andre indbetalingsmuligheder.

Denne betalingsmetode er tilgængelig for følgende valutaer: AUD, BGN, BRL, CHF, DKK, EUR, GBP, HUF, INR, JPY, MYR, MXN, NOK, PLN, RON, SEK, TWD samt USD.

Indbetalingerne sker med øjeblikkelig virkning, og bet365 opkræver ikke noget gebyr for denne betalingsmetode.

For at overføre midler skal du klikke på Indbetal og vælge Neteller fra listen over tilgængelige betalingsmetoder. I forbindelse med din første indbetaling skal du indtaste dit tolvcifrede Neteller-kontonummer eller din e-mailadresse for Neteller samt dit sekscifrede sikre Neteller-ID, indtast derefter indbetalingsbeløbet. Så snart du har klikket på Foretag indbetaling, krediteres beløbet med øjeblikkelig virkning til din bet365-konto.

Når du har foretaget en indbetaling, gemmes dit tolvcifrede Neteller-kontonummer eller din e-mailadresse for Neteller på kontoen, således at du ikke behøver at indtaste det på ny.

Navnet og e-mailadressen, du har registreret hos Neteller, skal stemme overens med det navn og den e-mailadresse, som er registreret på din bet365-konto.

Ønsker du at åbne en Neteller-konto eller at få yderligere information, henviser vi til www.neteller.com
.
Debit Card eWallet Gratis Øjeblikkeligt 100 60000 Detaljer
Gebyr Behandlingstid Gratis Øjeblikkeligt Min. Maks. 100 60000
PayPal er en sikker og nem måde at finansiere din bet365-konto via en eWallet uden at opgive dine debit- eller kreditkortdetaljer.

Denne betalingsmetode er til rådighed for kunder med bopæl i Australien, Danmark, Finland, Irland, Italien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland og Østrig.

Indbetalinger er øjeblikkelige, og bet365 opkræver ingen gebyrer for denne metode.

For at overføre midler skal du klikke på Indbetal og vælge PayPal fra listen over tilgængelige betalingsmetoder. Indtast beløbet for din indbetaling samt dit bet365-kodeord og klik på Foretag indbetaling. Herefter vil du blive omdirigeret til hjemmesiden PayPal, hvor du skal logge ind og bekræfte betalingen. Når dette er bekræftet, krediteres beløbet med øjeblikkelig virkning til din bet365-konto.

PayPal tilbyder også en 'ét tab'-funktion, hvilket gør det muligt for dig at forblive logget ind på din PayPal-konto, som gør det nemmere og hurtigere at foretage efterfølgende indbetalinger.

Navnet, som du har registreret hos PayPal, skal stemme overens med det navn, som du har registreret på din bet365-konto.
For at åbne en PayPal-konto eller for yderligere information, gå til www.paypal.com
.
Debit Card eWallet Gratis Øjeblikkeligt 50 10000 Detaljer
Gebyr Behandlingstid Gratis Øjeblikkeligt Min. Maks. 50 10000
Forudbetalte paysafecard-værdibeviser

paysafecard er en sikker, hurtig og bekvem måde at overføre midler til din bet365-konto ved at bruge forudbetalte værdibeviser.

Forudbetalte paysafecard-værdibeviser kan købes ved forhandlere i Danmark.

Når du har købt dit værdibevis, skal du vælge Tjenester > Indbetal og derefter vælge paysafecard fra listen over tilgængelige betalingsmetoder. Indtast dit indbetalingsbeløb og klik på Foretag indbetaling. Derefter omdirigeres du til paysafecard-hjemmesiden, hvor du skal indtaste dit 16-cifrede værdibevisnummer og bekræfte din betaling. Du har mulighed for at indbetale fra flere forskellige værdibeviser per gang ved at klikke på Indtast yderligere PIN-koder på paysafecards indbetalingsside. Så snart indbetalingen er gennemført, krediteres beløbet til din bet365-konto.

Indbetalinger gennemføres øjeblikkeligt, og bet365 opkræver ikke noget gebyr for denne betalingsmetode.

my paysafecard-konto

my paysafecard er en online betalingskonto, hvor du kan opbevare alle dine paysafecard-værdibeviser. Den kombinerede værdi af dine paysafecard-værdibeviser kan derefter anvendes til at indbetale hurtigt og sikkert ved at indtaste dit my paysafecard-brugernavn og -kodeord. Med en my paysafecard-konto kan du også drage fordel af forøgede transaktionsgrænser.

Du kan indbetale via en my paysafecard-konto i Danmark.

For at foretage en indbetaling via my paysafecard-konto, skal du vælge Tjenester > Indbetal og derefter vælge paysafecard fra listen over tilgængelige betalingsmetoder. Indtast dit indbetalingsbeløb og klik på Foretag indbetaling. Derefter omdirigeres du til paysafecard-hjemmesiden, hvor du skal indtaste dine my paysafecard-kontodetaljer. Så snart indbetalingen er gennemført, krediteres beløbet til din bet365-konto.

Indbetalinger gennemføres øjeblikkeligt, og bet365 opkræver ikke noget gebyr for denne betalingsmetode.

For at lokalisere din nærmeste forhandler eller for yderligere information om my paysafecard, gå venligst til www.paysafecard.com
.
Debit Card Virtuelt forudbetalt kort Gratis Øjeblikkeligt 120 300000 Detaljer
Gebyr Behandlingstid Gratis Øjeblikkeligt Min. Maks. 120 300000
EntroPay er en hurtig og sikker betalingsmetode, som gør det muligt for dig at finansiere din bet365-konto via et virtuelt forudbetalt Visakort. Du kan overføre midler til dit EntroPay virtuelle Visakort med et kredit- eller debitkort eller via bankoverførsel.

Indbetalinger er øjeblikkelige, og bet365 pålægger ingen gebyrer for denne metode.

For at overføre midler skal du klikke på Indbetal og vælge EntroPay fra listen over tilgængelige betalingsmetoder. Indtast dine EntroPay-kortoplysninger, indbetalingsbeløb og klik på Foretag indbetaling. Når den er gennemført, krediteres beløbet øjeblikkeligt til din bet365-konto.

Opret
en EntroPay-konto via dette link for at få et bet365 forudbetalt kort, som kan indlæses gratis. Din EntroPay-konto giver dig også mulighed for at indlæse midler på et EntroPay virtuelt kort, som kan anvendes, hvor end Visa accepteres online.

EntroPay-konti kan oprettes i følgende valutaer: GBP, EUR, USD. EntroPay kan bruges på bet365-konti i følgende valutaer - ARS, AUD, BRL, BGN, CAD, CHF, CZK, DKK, EUR, HUF, INR, JPY, MXN, NZD, NOK, PLN, RON, SEK, TWD, THB, GBP og USD. Du skal sikre dig, at der er nok midler på dit EntroPay-kort til at dække indbetalingsbeløbet.

Navnet, som du har registreret hos EntroPay, skal stemme overens med det navn, du har registreret på din bet365-konto.

For yderligere information bedes du gå til www.entropay.com
.
Debit Card Bankoverførsel Gratis 2-10 arbejdsdage 500 1000000 Detaljer
Gebyr Behandlingstid Gratis 2-10 arbejdsdage Min. Maks. 500 1000000
Bankoverførsel er en sikker måde at overføre penge fra din bankkonto til din bet365-konto. bet365 opkræver ikke nogen gebyrer, når du benytter denne metode.

Indbetalinger fra nedenstående kombinationer af land/valuta vil det normalt tage 1-3 arbejdsdage at modtage:
Storbritannien/GBP
Europa/EUR
Australien/AUD
Indbetalinger fra øvrige kombinationer af land/valuta vil normalt tage 2-10 arbejdsdage at modtage.

Du kan finde de bankoplysninger, som er nødvendige for at foretage din betaling, ved at klikke på Indbetal og derefter vælge Bankoverførsel i listen over mulige betalingsmetoder.

Når du overfører beløb, skal det navn, som din bankkonto står registreret i, være identisk med navnet, som er registreret på din bet365-konto.

Så snart beløbet er modtaget og godkendt, giver vi dig besked via e-mail.

Husk venligst at angive dit bet365-brugernavn som reference, når du foretager indbetalingen.
Debit Card Bankoverførsel Gratis 1-3 arbejdsdage 50 1000000 Detaljer
Gebyr Behandlingstid Gratis 1-3 arbejdsdage Min. Maks. 50 1000000
Fast Bank Transfer er en hurtig og sikker metode at overføre penge til din konto via bankoverførsel til en bankkonto i dit eget land. Midlerne registreres på din konto i løbet af 1-3 arbejdsdage. bet365 opkræver ikke nogen gebyrer for at benytte denne betalingsmetode.

Fast Bank Transfer er udviklet af bet365 og Earthport PLC. Earthport PLC er baseret i Storbritannien og ejes af et selskab, som er børsnoteret på London Stock Exchange.

For at overføre penge skal du klikke på Indbetal og vælge Fast Bank Transfer på listen over tilgængelige betalingsmetoder. Du skal først indtaste dine egne bankoplysninger, som bruges til at behandle alle efterfølgende udbetalinger, som du foretager. Du får derefter bankoplysninger til Earthport PLC og dit unikke 13-cifrede Virtual Account Number (VAN)

For at indbetale via Fast Bank Transfer skal du overføre penge fra din egen bankkonto til Earthport PLC-kontoen, der er specificeret på din indbetalingsside. For at midlerne kan krediteres til din bet365-konto, er det vigtigt at du opgiver dit VAN som referencenummer, når du foretager en betaling. Gem venligst alle kvitteringer som betalingsbevis, da vi kan anmode om disse, skulle der opstå problemer.

Du kan enten foretage en betaling fra din bank via telefonen eller netbank, i banken eller via ATM. Bemærk venligst at kontanter ikke kan indbetales direkte til en Earthport PLC-konto og skal overføres fra din bankkonto ved at bruge metoden beskrevet ovenfor.

Når du overfører midler, skal navnet, som du har registreret på din bankkonto, stemme overens med det navn, du har registreret på din bet365-konto.

Udbetaling

Hvis du har indbetalt via Fast Bank Transfer, behandles alle udbetalinger via bankoverførsel. Gå venligst til sektionen Bankoverførsel for yderligere information.
Debit Card Check Gratis 5-28 arbejdsdage 10000 500000 Detaljer
Gebyr Behandlingstid Gratis 5-28 arbejdsdage Min. Maks. 10000 500000
Vi accepterer bankcheck, international postanvisning eller en personlig check.

Alle checks skal udstedes til Hillside (Sports) GP Limited T/A bet365.

Checks sendt med almindelig post skal sendes til følgende adresse:

C/O Hillside (Shared Services) Limited T/A bet365
Internal Audit Department
bet365 House
Media Way
Stoke-on-Trent
ST1 5SZ
United Kingdom

Checks godkendes ved modtagelsen med undtagelse af personlige checks, som tager yderligere 28 dage fra modtagelsen. Vi forbeholder os retten til først at kreditere kontoer med bankchecks, når midlerne er blevet godkendt af vores regnskabsafdeling.

Når du overfører beløb fra en bank, skal det navn, som din bankkonto står registreret i, være identisk med navnet, som er registreret på din bet365-konto.