Bevar kontrollen

Vi mener, at spil altid bør ses som en underholdende fritidsaktivitet. Ved at huske disse enkle råd kan det hjælpe dig til at forhindre, at dit spil udvikler sig til et problem.

1. Spil bør ses som underholdning og ikke som en måde at tjene penge på.

2. Spil fornuftigt, og sats ikke flere penge for at dække dine tab.

3. Spil kun for penge, som du har råd til at tabe. Anvend indbetalingsgrænser for at holde styr på, hvor mange penge, du bruger.

4. Hold styr på hvor meget tid, du bruger på at spille. Indstil aktivitetsadvarsler for at minde dig om, hvor længe du har været logget ind på din konto.

5. Sørg for, at der er balance mellem dit spil og andre aktiviteter. Hvis spil er din eneste kilde til underholdning, så spørg dig selv, om det stadig fungerer som underholdning.

6. Tag regelmæssige pauser fra spil. Når du spiller uden afbrydelse, kan din tidsfornemmelse og dit perspektiv påvirkes.

7. Afhold dig fra at spille, når du er påvirket af alkohol, eller hvis du er ked af det eller deprimeret.

8. Tænk over hvor mange penge, du bruger på at spille. Du kan holde øje med din aktivitet i din online kontohistorik.

9. Hvis du har brug for at tale med nogen om spilleproblemer, så kontakt vores hold af kundeservicemedarbejdere eller en støtteorganisation for spilleproblemer.