Tag en pause

Afkølingsperiode

Hvis du ønsker at tage en kort pause fra at spille hos os, kan du gøre dette ved at tage en afkølingsperiode for en periode af 24 timer.

Så snart din afkølingsperiode er begyndt, vil du ikke være i stand til at anvende din konto til spil eller gaming, selvom du dog vil kunne logge ind for at udbetale en eventuel indestående saldo. Det vil ikke være muligt at genaktivere din konto, før perioden er udløbet.

Hvis du føler, at der er en risiko for, at du udvikler et spilleproblem, eller mener du allerede har et spilleproblem, bør du anvende selvudelukkelse.

For at tage en afkølingsperiode, besøg venligst sektionen Muligheder for ansvarsfuldt spil under Min konto ved at vælge Afkølingsperiode.

Selvudelukkelse

Hvis du føler, at der er en risiko for, at du udvikler et spilleproblem, eller mener du allerede har et spilleproblem, bør du overveje selvudelukkelse.

Hvis du ønsker at stoppe med at spille af en anden grund, bedes du gå til vores side Afkølingsperiode.

Selvudelukkelse tillader dig at lukke din konto for en angiven periode af 1 måned, 6 måneder, 1 år, 2 år, 5 år eller endeligt. Dette forhindrer dig i at spille hos bet365 i din valgte tidsperiode.

Under en selvudelukkelsesperiode, vil du ikke kunne anvende din konto til spil og gaming, selvom du vil være i stand til at logge ind for at udbetale en eventuel indestående saldo. Det vil ikke være muligt at genåbne din konto af nogen årsag, og bet365 vil tage alle midler i brug for at opdage og lukke nye konti, som du måtte åbne.

Du har også mulighed for at vælge hvilke områder på siden, du vil begrænse din adgang til, for eksempel, Sport, Poker eller alle gaming-produkter.

Skulle du vælge at selvudelukke dig fra bet365, anbefaler vi, at du også begrænser din adgang til at placere væddemål eller spille online i Danmark gennem Register Over Frivilligt Udelukkede Spille (ROFUS). Klik på dette link for at læse mere.

Mens vi fjerner dig fra vores markedsføringsdatabaser, foreslår vi også, at du fjerner bet365 fra dine notifikationer og sletter/afinstallerer alle bet365s apps, downloads og links på de sociale medier. Du kan muligvis også overveje at installere et program, som blokerer adgang til spillesider, klik her for flere informationer.

Vi anbefaler, at du søger rådgivning fra en støtteorganisation for spilleproblemer for at hjælpe dig med at håndtere dit problem.

Du kan selvudelukke din konto i sektionen Muligheder for ansvarsfuldt spil under Min konto ved at vælge Selvudelukkelse.

Alternativt kan du kontakte vores hold af kundeservicemedarbejdere for hjælp og yderligere informationer.