Vores forpligtelse

bet365 er forpligtet til ansvarsfuldt spil. Vi tilbyder spil, som en underholdende fritidsaktivitet, og vi er af den overbevisning, at spil kun forbliver sådan, hvis du bevarer kontrollen og spiller ansvarligt. Vi ved dog, at for nogle personer er spil ikke en harmløs fritidsaktivitet, men udvikler sig til et problem.

For at hjælpe dig tilbyder vi en række råd og kontomuligheder, som hjælper dig med at kontrollere dit spil. Disse hjælpemidler giver dig kontrol over hvor meget tid og hvor mange penge, du bruger på at spille.

- Rådgivning om at blive i kontrol
- Indbetalingsgrænser
- Aktivitetsadvarsel
- Afkølingsperiode
- Selvudelukkelse

Vores kundeservicemedarbejdere modtager intensiv træning i at håndtere spilleproblemer og er tilgængelige til at lytte og rådgive dig i at bevare kontrollen. Hvis du gerne vil tale med en herfra omkring spilleproblemer, venligst kontakt os.

Der er også en række uafhængige støtteorganisationer for spilleproblemer, som tilbyder et udvalg af kontaktmuligheder sammen med gratis og fortrolig rådgivning.

Hvis du er bekymret over dit spil, kan du klikke her for at fuldføre selvevalueringen for spilleproblemer, denne vil hjælpe dig til at finde ud af, om du har et problem.

Hvis du er bekymret over en vens eller et familiemedlems spilleaktivitet, kan du finde flere informationer her.