Regler om cookies

bet365's hjemmeside (også benævnt 'hjemmesiden') anvender cookies for at give en bedre og mere personlig service til brugerne.

Denne politik for brug af cookies forklarer, hvordan de anvendes på hjemmesiden, og hvordan man administrerer brugen af dem.

Hvad er en cookie?

Cookies er små tekstfiler, der indeholder små mængder information, som sendes og lagres på din computer, smartphone eller en anden enhed, som du bruger til at gå på nettet med. Cookies sendes tilbage til hjemmesiden, de stammer fra, ved hvert besøg eller til en anden hjemmeside, som genkender den cookie. Cookies er praktiske, fordi de giver en hjemmeside mulighed for at genkende en brugers enhed.

Du kan læse mere om cookies på hjemmesiden www.allaboutcookies.org.

Anvendelse af cookies på hjemmesiden

Cookies anvendes på hjemmesiden af flere forskellige årsager.

Heriblandt, men ikke begrænset til, følgende:

(i) give brugere mulighed for at logge ind på deres bet365-konto;

(ii) give brugere mulighed for at vælge deres indstillinger for login;

(iii) for at overvåge og indsamle informationer om transaktioner foretaget på hjemmesiden; og

(iv) til at forhindre svindel og generelt sikre personlige oplysninger.

Cookies anvendes generelt for at forbedre og forstærke brugeroplevelsen. Nogle af de cookies, vi anvender, er nødvendige, for at hjemmesiden kan fungere.

bet365’s brug af cookies på hjemmesiden kan deles ind i følgende kategorier:

Session-administration - disse cookies er altafgørende for, at hjemmesiden kan fungere, da de administrerer informationer og gør det muligt for brugere at navigere rundt på hjemmesiden.

Funktionalitet - disse cookies lagrer informationer, så vi kan huske dine indstillinger som f.eks. sprog-, medie- og andre indstillinger. De anvendes også til at forbedre brugeroplevelsen, så vi f.eks. ikke benytte den samme meddelelse to gange.

Bekæmpelse af svindel - disse cookies lagrer informationer, som hjælper os til at stoppe ulovlig brug af hjemmesiden.

Tracking - med disse cookies kan vi lagre informationer om, hvordan brugere klikker sig ind på hjemmesiden. Disse informationer er nødvendige, så vi kan betale vores affiliates.

bet365 anvender ikke tredjeparts tracking-cookies.

Hvor der på hjemmesiden er links til en tredjeparts hjemmeside, er det vigtigt at huske, at disse hjemmesider har deres egne cookies og fortrolighedspolitik, som omfatter eventuelle informationer, du måtte videregive. Hvis du benytter links til en tredjeparts hjemmeside, bedes du først læse deres regler for cookies og fortrolighedspolik.

Administration af cookies

Hvis du ønsker at slette cookies, der allerede er på din computer, eller stoppe cookies der sporer dit bevægelsesmønster på hjemmesiden, kan du slette dine eksisterende cookies og/eller ændre de personlige indstillinger i din browser (processen afhænger af, hvilken browser du har). Ønsker du at læse mere om, hvordan du frakobler cookies eller ændre dine personlige indstillinger, kan du besøge www.allaboutcookies.org. I din browsers Hjælp-funktionen bør du også kunne se, hvordan du gør dette.

Bemærk venligst, at hvis du sletter vores cookies eller frakobler fremtidige cookies, vil det indebære, at du muligvis ikke kan bruge bestemte dele af hjemmesiden fremover. For eksempel, hvis din browser indstilles til at frakoble session-cookies, kan du ikke længere logge på din bet365-konto.

Du kan finde oplysninger om, hvordan bet365 beskytter dine private oplysninger i vores regler om fortrolighed.