Regler om fortrolighed

Regler om fortrolighed beskriver måden, hvorpå bet365 (også benævnt "vi" eller "os") behandler informationer og data, som du leverer til os, så vi kan håndtere din relation til bet365.

Vi behandler alle personlige oplysninger, som vi har fået opgivet (enten via hjemmesiden bet365.dk ("hjemmesiden"), kundens ansøgningsformular eller anden metode), og alle andre oplysninger, vi har vedrørende dig, på måden beskrevet i disse regler om fortrolighed. Ved at sende dine oplysninger til os og ved at benytte hjemmesiden bekræfter du dit samtykke til brugen af dine personlige oplysninger som angivet i regler om fortrolighed. Hvis du ikke er enig i reglerne i denne politik, bedes du stoppe brugen af hjemmeside samt videregivelsen af dine personlige oplysninger til os.

Indhentede informationer og hvordan de bruges

Informationer og data vedrørende dig, som vi måtte indsamle, bruge og behandle inkluderer følgende:
1. Informationer som du leverer til os ved at udfylde formularer på hjemmesiden, eller andre informationer du indsender enten via hjemmesiden eller e-mail;
2. Registre med korrespondancer enten via hjemmesiden, e-mail, telefon eller på anden måde;
3. Hvis du svarer på kundeundersøgelser, vi udfører;
4. Oplysninger om transaktioner du udfører hos os enten via hjemmesiden eller på anden måde;
5. Oplysninger om dine besøg på hjemmesiden inklusive, men ikke begrænset til, trafikdata, besøgsdata, weblogs og andre kommunikationsdata.

Vi kan anvende dine personlige informationer sammenholdt med andre informationer til følgende:
1. gennemføre dine væddemål inklusive kort- og onlinebetalinger;
2. oprette, betjene og administrere din konto;
3. efterleve vores regulatoriske og juridiske forpligtelser som inkluderer, men ikke er begrænset til, at udføre kontroller:
(a) i forbindelse med registreringen hvor oplysninger sammenholdes med CPR-registret (for at sikre at det indtastede personnummer er korrekt); og
(b) hvor oplysninger sammenholdes med Spillemyndighedens Register Over Frivilligt Udelukkede Spillere (ROFUS), hver gang du logger ind på din konto (for at sikre at du ikke har registreret dig i ROFUS siden du sidst loggede ind);
4. opbygge personlige profiler;
5. udføre kundeundersøgelse, -meningsmåling og -analyser;
6. sende dig informationer om tilbud og kampagner samt om vores produkter og tjenester hvor du har givet dit samtykke; og
7. overvåge transaktioner for at forebygge svindel, irregulære væddemål, hvidvask af penge og snyd.

Lagring af information

Vi vil tage alle forholdsregler for at sikre, at dine informationer bliver opbevaret sikkert og beskyttet. Vi udveksler kun personlige informationer med andre firmaer, som er tilknyttet eller underlagt os og til forretningspartnere, arvtagere til vores firma og underleverandører, som er ansat til at behandle sådan information på vores vegne. Hvis du ansøger om en konto hos os, kan vi, som hjælp til at tage beslutninger vedr. din økonomiske situation og for at undgå svindel, kontrollere din alder og identitet for at undgå hvidvaskning af penge, vha. tredjepart inklusive kreditoplysningsbureauer, som vil optage evt. resultater af en søgning på dine oplysninger. Vi vil eventuelt også videregive oplysninger om, hvordan du administrerer din konto til sådanne bureauer og sikkerhedsorganisationer for at forebygge svindel og hvidvaskning af penge.

Telefonopkald

Telefonopkald til og fra vores kundeservicecenter bliver optaget udelukkende til træningsbrug og af sikkerhedsmæssige årsager samt til afgørelse af eventuelle henvendelser vedrørende vores service.

Brug af cookies

Vi kan bruge cookies til at indsamle informationer fra en webserver til formålene nævnt ovenover for at følge en kundes brug af hjemmesiden. Hvis du registrerer dig hos os eller fortsætter med at bruge hjemmesiden, giver du dit samtykke til, at vi bruger cookies.

Cookies indeholder information, som overføres til din computers harddrive. De hjælper os til at forbedre hjemmesiden og levere en bedre og mere personlig service. Nogle af de cookies, vi bruger, er obligatoriske for at hjemmesiden kan fungere.

Ønsker du at slette cookies, der allerede er lagret på din computer eller forhindre cookies i at følge din trafik på hjemmesiden, kan du slette eksisterende cookies og/eller justere din browsers indstillinger for personlige oplysninger, så der blokeres for cookies (selve denne proces afhænger af, hvilken browser du benytter). Du kan læse mere om cookies ved at besøge www.allaboutcookies.org. Bemærk venligst at hvis du sletter eller blokerer for vores cookies kan det betyde, at nogle sider eller funktioner på vores hjemmeside måske ikke fungerer.

Internetbaserede overførsler

Da internettet er et globalt netværk, vil brugen af internet til at indsamle og behandle personlige data nødvendigvis involvere overførsel af data på international basis. Nogle af de computerdatabaser, som bruges til at behandle personlige data, kan være placeret udenfor EØS. Ved at bruge vores hjemmeside og kommunikere med os elektronisk, samtykker og anerkender du den måde, vi (eller vores leverandører) behandler dine personlige data på udenfor EØS. Vi gør alt, hvad vi kan, for at sikre, at dine informationer og data behandles sikkert og i overensstemmelse med regler om fortrolighed.

Videregivelse af oplysninger

Vi er berettiget til at dele de oplysninger, vi har om dig, som indeholder personoplysninger og væddemålshistorik, med tilsynsmyndigheden, sportsorganisationer og andre organer, herunder politiet, med henblik på at undersøge svindel, hvidvaskning af penge eller spørgsmål vedr. sportintegritet og at overholde vores lovgivningsmæssige pligter overfor Spillemyndigheden.

For at overholde bet365's juridiske og regulatoriske krav og bet365's egne interne procedurer for risikostyring vil informationer blive lagret i en vis periode (som regel ikke mere end 6 år) efter lukning af din konto. Alle disse informationer vil blive lagret i henhold til regler om fortrolighed.

Adgang til information

Du er berettiget til at få adgang til informationer, som findes om dig. Din ret til adgang kan udøves i overensstemmelse med loven om databeskyttelse fra 1998 og loven om databeskyttelse fra 2004 som passende. En forespørgsel om adgang kan medføre en afgift på £10 for at imødekomme de udgifter, vi har, i forbindelse med at fremskaffe oplysningerne om dig.

Ændringer i vores regler om fortrolighed

Eventuelle ændringer i vores regler om fortrolighed vil blive offentliggjort på denne side, og disse ændringer vil træde i kraft ved offentliggørelsen. I tilfælde af at vi laver materielle eller væsentlige ændringer til regler om fortrolighed, vil vi bestræbe os på at informere dig via e-mail, på hjemmesiden eller via andre aftalte kommunikationskanaler.

Seneste opdatering 29.09.2014.