Mest populære - Ofte stillede spørgsmål

Venligst kontakt os for hjælp til at nulstille dit 4-cifrede sikkerhedsnummer.

Når du kontakter os, vil du blive bedt om at oplyse kontodetaljer samt personlige detaljer for at kunne bekræfte din identitet og tillade os at oprette et nyt sikkerhedsnummer på din konto.

Du vil blive påkrævet at bekræfte følgende detaljer:

- Dit brugernavn
- Dit fulde navn
- Din fødselsdato
- Den første linje af din adresse og dit postnummer
- Din e-mailadresse eller telefonnummeret, som er registreret på din konto
- Datoen og beløbet for din seneste indbetaling eller udbetaling på din konto, eller de sidste fire cifre af den betalingsmetode du har registreret på din konto (f.eks. kreditkortnummer).
- Et 4-cifret sikkerhedsnummer som du gerne vil have registreret på din konto.

Rediger væddemål giver dig mulighed for at tilføje, bytte eller fjerne valg på ikke-afgjorte væddemål både som før-kamp og Liveodds. Du kan også bruge funktionen til at ændre din væddemålstype til enhver tilgængelig mulighed for Flere spil. For eksempel har du muligheden for at omdanne dine ikke-afgjorte tripler til tre doubler.

Gå til vores side Rediger væddemål for flere detaljer og samtlige regler og vilkår.

For en påmindelse om dit brugernavn, eller for at nulstille et glemt kodeord, kan du anvende vores funktion Glemt login.

Hvis du ikke kan huske dit 4-cifrede sikkerhedsnummer, skal du venligst kontakte os for yderligere hjælp.

Luk væddemål-funktionen giver dig mere kontrol over dine væddemål og giver dig mulighed for tilbagebetaling, før begivenheden slutter. Med denne funktion kan du lukke hele dit væddemål eller dele af det, mens du lader din resterende indsats stå.

Du kan oprette en regel så hele eller en del af dit væddemål lukker automatisk, hvor det udbudte Luk væddemål-beløb når en valgt værdi.

For flere detaljer og samtlige regler og vilkår, gå til vores side for Luk væddemål.

Touch ID giver dig mulighed for at logge ind på bet365-app'en hurtigt og sikkert ved brug af dit fingeraftryk. Denne funktion er tilgængelig på kompatible Apple-enheder, som er understøttet af iOS.

For at du kan bruge Touch ID skal funktionen være slået til i din enheds indstillinger. Dette kan du gøre ved at vælge Indstillinger, Touch ID og adgangskode og følge instruktionerne på skærmen for at scanne og gemme dit fingeraftryk.

Derefter, log ind på bet365-app'en som sædvanlig, så vil du blive mødt med pop-op-beskeden Brug Touch ID for hurtigere login. Vælg Brug Touch ID i pop-op-beskeden for at slå funktionen til for næste login.

Når Touch ID er slået til, skal du åbne app'en, trykke på Hjem-knappen, og når dit fingeraftryk matcher, bliver du logget ind på din konto.

Hvis du beslutter, at du ikke længere vil benytte login via Touch ID, kan du slå dette fra i rullemenuen Tjenester i øverste højre hjørne af bet365-app'en.

Det er vigtig, at vi er i stand til at identificere vores kunder for både at efterkomme regulatoriske krav og for at sikre kontosikkerheden. For at opnå dette kan vi bede om identifikation fra vores kunder.

Vi kalder denne proces for Identificeringsproces (KYC). Gå til den relevante side Identificeringsproces (KYC),  som indeholder en beskrivelse af vores krav for Identificeringsproces og som vejleder dig problemfrit gennem bekræftelsesprocessen.

Bekræftelsen skal fuldføres, før du kan foretage en udbetaling.

Hvis du har sendt dine dokumenter via indlæsningsfunktionen i sektionen Identificeringsproces på hjemmesiden, stræber vi efter at gennemgå dine dokumenter indenfor 48 timer. Når vi har gennemgået disse, får du besked via e-mail.

Du bedes være opmærksom på at alle dokumenter, der er sendt via e-mail, kan, grundet stor arbejdsmængde, tage op til 7 dage for os at gennemgå. Når vi har gennemgået disse, får du besked via e-mail.

Når du er logget ind, kan du finde sektionen Identificeringsproces via Tjenester i øverste højre hjørne > Min konto > Min konto > Identificeringsproces. Hvis du er logget ind, kan du alternativt finde sektionen her.

Du kan indbetale midler via siden Indbetal, hvor du også kan vælge, tilføje og redigere betalingsoplysninger.

Hvis du har tilføjet et debit- eller kreditkort til at finansiere din konto, gemmes kortoplysningerne på din konto til fremtidige transaktioner. Du har også muligheden for at bruge tjenesten Hurtig indbetaling. Når du anmoder om at placere et væddemål og ikke har nok midler på din saldo, bliver du bedt om at indtaste dit korts sikkerhedsnummer (CV2 - de sidste tre cifre bag på dit kort i underskriftfeltet), og der indbetales midler til at dække væddemålet.

Hvis du har problemer med at indbetale midler, bedes du gå til vores information om afvist indbetaling for yderligere hjælp.

Du kan indbetale midler til din bet365-konto via en lang række betalingsmetoder. Se venligst vores side Betalinger for yderligere information for at hjælpe dig med at vælge den rette betalingsmetode på din konto.

I henhold til dansk lovgivning er vi pålagt at indhente informationer om dit forventede månedlige forbrug. Dette er et skøn på, hvor meget du forventer at forbruge hos bet365 hver måned. Dette er ikke en begrænsning på din konto eller en forpligtelse til at bruge det valgte beløb.

Indbetalinger kan foretages øjeblikkeligt ved brug af debit- eller kreditkort, forudbetalte værdibeviser og ewallet-systemer.

Behandlingstiden for din indbetaling eller udbetaling varierer afhængig af din anvendte betalingsmetode. For samtlige detaljer om behandlingstider, se venligst vores side Betalinger.

Alle vores kundeservicemedarbejdere modtager træning i at behandle sager vedrørende ansvarsfuldt spil og står til rådighed, hvis du har behov for at drøfte noget.

Vi tilbyder vores kunder en række muligheder som hjælp til at håndtere deres spilleaktivitet, deriblandt:

Information om bevaring af kontrol

Aktivitetsadvarsler

Selvevaluering

Indbetalingsgrænser

Afkølingsperiode

Selvudelukkelse

Forældreregulering

Hvis du ønsker at få mere at vide, eller hvis du mener, at dit spil fylder for meget i din (eller nogen andens) tilværelse, henviser vi til vores sektion om Ansvarsfuldt spil, som kan nås enten via linket nederst på denne side eller ved at klikke her.

Vi bestræber os på at afgøre væddemål så hurtigt som muligt. For nogle begivenheder kræves en officiel bekræftelse, før afgørelsen kan finde sted, hvilket kan forårsage mindre forsinkelser. Vi sigter efter at afgøre alle væddemål indenfor en time, efter begivenheden slutter, og Liveoddsvæddemål i løbet af begivenheden, når resultatet er tilgængeligt.

Vi har en Regel-sektion, som du har adgang til via rullemenuen Tjenester i øverste højre hjørne > Hjælp > Regler. Alternativt kan disse informationer findes her.